Katkarapu-avokado pasta

Avokado on yksi lempi hedelmistäni. Siksi päätin kokeilla sitä pastan seassa. Tähän reseptiin ei montaa raaka-ainetta tarvita ja on muuten superhyvää!

4 -hengelle
tarvitset seuraavat raaka-aineet:

4 kypsää avokadoa
1 valkosipulin kynsi
1/2 sipuli
1 sitruuna
1 pkt Jättiravunpyrstöjä (pakaste)
Oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
Tuore pastaa


 


Halkaise avokadot ja poista kivi. Kuutioi avokado sopiviksi paloiksi ja laita kulhoon. Lisää joukkoon puolikkaan sitruunan mehu sekä ripaus mustapippuria ja suolaa. Sekoita, maista mausteiden riittävyys ja jätä ”tekeytymään”.



Pilko sipuli & valkosipuli ja laita paistinpannu levylle kuumenemaan. Laita oliiviöljyä pannulle. Kun pannu on tarpeeksi kuuma, lisää ravunpyrstöt. Laita pastan vesi kiehumaan, laita veteen loraus öljyä sekä suolaa. Kun vesi kiehuu lisää pasta, keitä muutama minuutti. Paista ravunpyrstöjä hetki että saavat punaisemman värin.





Sekoita pastan joukkoon avokadoseos sekä ravut. Ota lautaselle ja nauti! 



Kommentit

Suositut tekstit